Kotha Daari update 22-02-2022

Kotha Daari update:

Alle donateurs, weer hartelijk dank voor de mooie bedragen die we weer mochten ontvangen.

De laatste maanden zijn er niet echt veel bijzonderheden geweest. De moeders en de kinderen maken het allemaal goed. Het nieuwe gezin Kota raakt steeds meer vertrouwd met de stichting. Het is mooi om te zien dat het nu al zoveel beter met deze familie gaat. Balram liet weten dat ze er een stuk gelukkiger uitzien en erg dankbaar zijn.
Er zijn afgelopen maanden ook weer verschillende uitstapjes met de gezinnen ondernomen. Ze zijn met z’n allen 3x uit eten geweest en alle kinderen hebben een knipbeurt bij de kapper gehad.
Vorige week vertelden Saida en zijn oma over een kennis van hen. Deze jongen, Rabani, is door een hoogspanningsdraad onder stroom geraakt. Rabani’s moeder is alleenstaand en erg arm en kon zodoende de behandelingen die Rabani nodig heeft niet betalen. Daarom hebben we besloten om bij te dragen. De arm van Rabani is verbrand waardoor ze de huid van zijn arm moesten vervangen door die van zijn been. Balram heeft ook voor dit gezin een groot boodschappenpakket geregeld zodat Rabani genoeg en gezonde voeding heeft om te kunnen herstellen. Momenteel gaat het naar omstandigheden goed met Rabani. De komende maanden gaat Balram dit gezin nog regelmatig bezoeken en waar nodig te ondersteunen. We houden jullie op de hoogte!

Groetjes simon en Balram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *